Leikkipaikat

Olemme kooneeet alueen leikkipaikat ja puistot tälle sivulle.

Kivistö

Tulossa 2016 - 2019

  • Kivistö/Lipunkantajanpuisto, Timanttikiteenpuisto, Lippupuisto ja Lipunkantajankenttä 
    Kivistön keskustan ja Vanhan Kivistön välisen laajan viher- ja urheilualueen suunnittelua jatketaan yleissuunnitelman pohjalta. Suunnittelun tavoitteena on kattavan reitti- ja latuverkoston luominen, uusien toimintojen kehittäminen, luonnonmukaiset hulevesijärjestelyt sekä metsäalueiden suunnittelussa liito-oravan elinpiirin huomioiminen.  (Yhdyshenkilö Hanna Keskinen)

  • Kivistö/ Opaali- ja Sakastipuisto 
    Sakastipuisto on Kivistön kirkon yhteydessä sijaitseva metsäinen viheralue, jonka kautta kulkee ulkoilureitti- ja latuyhteys Petikkoon. Puistoon suunnitellaan käytävät, latuyhteys ja hulevesijärjestelyt. Kivistön koulun asemakaava-alueen keskelle sijoittuvaan Opaalipuistoon suunnitellaan oleskelualue. Suunnittelun lähtökohtana on avokallion ja olevan puuston säilyttäminen. Molempiinpuistoihin laaaditaan vuonna 2015 sekä yleis- että toteutussuunnitelmat.  (Yhdyshenkilö: Hanna Keskinen)

Lapinkylä

Riipilä

Piispankylä

  • Reittipuisto leikkipaikka, Vantaanreitti 12, 01730 Vantaa, sijainti kartalla


Vantaan kaupungin sivuilta löytyy lisää leikkipuistoja yhteystietoineen.

https://www.vantaa.fi/vapaa-aika/luonto_ja_ulkoilu/puistot_ja_viheralueet/leikkipuistot_ja_toimintapuistot#Kivistö


Koirapuistot

Koira-aitauksella tarkoitetaan koiria sekä niiden ulkoiluttajia palvelevaa aidattua aluetta. Vantaalla on tällä hetkellä 24 koira-aitausta eri puolilla kaupunkia ja yksi koirien uimaranta. Vantaan liikuntapalveluiden ylläpidossa on kolme koiralatua, joissa voi hiihtää koiran kanssa. Ladut sijaitsevat Hakunilassa, Ruskeasannalla ja Petikossa.

Kivistö

  • Punakivenpuisto koira-aitaus, Punakiventie 5

https://www.vantaa.fi/vapaa-aika/luonto_ja_ulkoilu/puistot_ja_viheralueet/koira-aitaukset