12.01.2021 19:40

Hyvää alkanutta vuotta KiValaisille

Vuoden ensimmäisessä kokouksessa 12.1 kävimme läpi erikoista syksyä ja tulevaa kevätkautta. Pienellä aktiiviporukalla tapahtumia ideoidaan ja toteutetaan, jos haluat mukaan, niin ota rohkeasti yhteyettä tai tule seuraavaan kokoukseen mukaan, niin jutellaan lisää.  Korona tilanteen takia suunnitelmat ovat hyvinkin avoinna.

Rahastonhoitajaa etsitään

Pysyykö sinulla luvut ja numerot hallussa? Haluaisitko tulla mukavaan porukkaan ja huolehtimaan Kivan taloudesta eli rahastonhoitajan tehtävistä. KiVan toimintakausi päättyy heinäkuussa, jonka jälkeen pitkäaikainen rahastonhoitajamme jättää tehtävät. Jos emme löydä uutta vapaaehtoista, on toiminnan jatko vaarassa. Tehtäviä ei ole kovinkaan paljon. Ilmoita kiinnostuksesi esim. kiva@kivanetti.fi tai Facebook sivujen kautta. Nykyinen rahastonhoitaja on valmis perehdyttämään tehtäviin.

KiVan sählyt ja kuntosalivuorot peruttu ainakin 31.1.2021

Koulujen liikuntasalit ja KanNun kuntosalit ovat kiinni Vantaan kaupungin päätöksien takia ainakin 31.1.2021. Kannattaa seurata KiVan facesivua ja Kivanetti.fi sivun tietoja, jossa infoamme mm muutoksista.  

KiVan seuraava kokous 9.2.2021

Pidämme seuraavan kokouksen etänä Teamsilla ti 9.2 klo 18-19. Kokoukset on avoimia kaikille, joten tervetuloa mukaan kuulemaan mistä juttelemme ja kyselemään toiminnasta. Kokouksessa suunnitellaan kevään tulevia tapahtumia. Ilmoittaudu kiva@kivanetti.fi 8.2 mennessä, jotta voimme lähettää Teams-kutsun.

Pysytään terveinä
KiVa ry 

 

—————

Takaisin