27.09.2022 18:29

Hyvää syyskuuta kaikille KiValaisille

Hei, KiVan jäsen! 

Kiitos, että olet mukana perinteikkään yhdistyksen toiminnassa alueella.

Kivistön alueen vanhempainyhdistys KiVa ry toimii Kivistön suuralueen lapsiperheiden hyväksi, käynnissä jo 15. toimintakausi. Saimme uuden hallituksen muodostettua vuosikokouksessa 8.9 ja puheenjohtajaksi valittiin Marja Mikkonen. Kiitimme pitkäaikaista puheenjohtajaa Marianne Rintalaa vapaaehtoistyöstä yhdistyksemme hyväksi.

Kannatusmaksu 2022-2023

Kivistön alueen vanhempainyhdistys KiVa ry:n kannatusmaksu kaudelle 2022-2023 on joko 10, 15 tai 20 euroa vuodessa / perhe ja alta löytyvät maksutiedot. 

Tilinumero: FI98 5722 9020 1956 21

Maksun saaja: KiVa ry

Viite: 5005

Summa: 10, 15 tai 20 euroa

Eräpäivä 15.10.2022

Kannatusmaksu on vapaaehtoinen, mutta sen voimin pyrimme tekemään monenlaista hyvää Kivistön alueen lapsille ja perheille. Lisätietoja KiVan järjestämistä tapahtumista ja toiminnasta löytyy https://www.kivanetti.fi/

Kannatusmaksulla mahdollistat ja saat...

Jäsenenä, kannatusmaksun maksamalla, pääset mm kuntoilemaan maksutta Kanniston koulun nuoriso- ja asukastila KanNun kuntosalilla tiistaisin, keskiviikkoisin 18-20 ja  sunnuntaisin klo 10-12 sekä 19-21. Kuntosalivuorot ovat vielä yhdistyksellä 2022 vuoden loppuun asti. 

Jäsenille on tarjolla myös aikuisen sählyvuorot, lisätietoja nettisivuiltamme https://www.kivanetti.fi/toimintamme/kuntosahlyt/

  • Perjantaisin miesten sählyvuoro Kannistossa 20.30-21.30/22 
  • Keskiviikkoisin naisten sählyvuoro Aurinkokiven koululla 20-21.
    Rohkeasti mukaan sählyn pariin lähikouluille

Kannatusmaksuilla hankimme tapahtumiin lapsille kivoja pikkupalkintoja, järjestämme luentoja ja muita tilaisuuksia, jokaisen hallituksen voimavarojen mukaan. 

Miksi KiVa on olemassa...

KiVassa kuulut koko suuralueen kattavaan yhteisöön, jossa pyritään tuomaan alueen lapsiperheitä yhteen ja auttamaan yhteisöllisyyden luomisessa ja säilymisessä alueellamme. Kun kuulut KiVaan, kuulut alueen yhteiseen yhdistykseen, johon olet aina tervetullut vaikuttamaan. KiVa ry toimii tiiviissä yhteistyössä muiden paikallisyhdistysten kanssa mm MarjaVerkko, tiedotamme lasten vanhempia alueen tapahtumista ja olemme mukana järjestämässä tilaisuuksia alueelle mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi teemme tarvittaessa päättäjille esityksiä ja aloitteita uudistusten aikaansaamiseksi. Strategiaa päivitimme 2019 ja keskitymme tulevanakin kautena erityisesti vanhempien hyvinvointiin.

Tiesithän, että olet aina tervetullut yhdistyksen kokouksiin mukaan. Toivomme uusia aikuisia mukaan ideoimaan tapahtumia alueelle ja mahdollistamaan yhdistyksen toiminta jatkossakin. Seuraava tapaaminen on 11.10 klo 18 Asukastila Rubiinissa/Teams-kokouksena, olet lämpimästi tervetullut mukaan. Laita viestiä kivanetti@gmail.com, niin välitämme kutsun. Lisätietoja toiminnastamme ja kokousaikataulut löytyvät täältä https://www.kivanetti.fi/

Yhdessä tehdään ja tuetaan Kivistön suuralueen yhteisöllisyyttä.

Hyvää syksyn jatkoa ja kiitos kannatuksesta! 

KiVa ry  

 

—————

Takaisin