29.05.2020 18:12

Hyvän mielen KiVan-etsintätempaus perheille

Kiva ry järjestää sunnuntaina 31.5.2020 hyvän mielen "aarteenetsintä"-tempauksen Kivistön alueella. Ideana on etsiä alueelta KiVan piilottamia rantaleluja, ja jokaisen lelun löytäjälle on luvassa palkinto. Lelujen etsiminen on suunniteltu niin, että se onnistuu myös lasten kanssa. Lelut ovat hieman piilossa "metsissä", joten ei ihan vaunuilla viereen pääse. Tempauksen tavoitteena on ilahduttaa ja tuottaa hyvää mieltä alueen lapsiperheille.

Piilotamme kahdeksan (8) rantalelua Kivistön alueelle. Jokainen lelu on merkattu, joka kertoo mistä on kyse. Jokaisesta piilotetusta rantalelusta julkaistaan vihjekuva Kiva ry:n nettisivulla sekä Facebook sivullamme. 

Milloin etsintä alkaa 

 

Kuvavihjeet lelujen sijainnista julkaistaan Facebook - tapahtumassa klo 12. Jos kuva vihjeen perusteella tiedät mistä se löytyy, niin lähde "aarteenetsintään". Jos olet paikalla ensimmäinen ja löydät lelun, niin kuvaa ja ilmoita siitä meille kiva@kivanetti.fi tai tapahtumasivulle tai KiVan facesivulle viestillä. Ota lelu mukaasi, jotta saat lunastettua myöhemmin palkinnon. Päivitämme ensisijaisesti facebook-tapahtumassa tilannetta, heti kun meille tulee tieto löytyneestä "aarteesta", jotta ei seuraavat paikalle tulijat turhaan etsi ;) Nettisivulle tilannetieto päivittyy hieman viiveellä. 

Ohje etsijälle


Kun olet löytänyt lelun, lähetä kuva ja sijaintitieto KiVa ry:n messengeriin tai emailiin kiva@kivanetti.fi ja saat lisäohjeet palkinnon noutamisesta. Yksi lelu/perhe, jotta iloa ja hyvää mieltä riittää useammille! Klikkaa itsesi mukaan tapahtumaan tästä.

Mukavia etsintähetkiä, nauttikaa Kivistön kaupunkialueen sekä metsien kauneudesta ja muistakaa etsiessä turvavälit!

 

Ps. Tämä on ensimmäinen kerta, kun KiVan vapaaehtoiset järjestävät tällaisen tempauksen, joten kuulemme mielellään myös palautetta tapahtumasta. Ottakaa rohkeasti yhteyttä risujen ja miksei ruusujenkin merkeissa esim. kiva@kivanetti.fi tai Kivanetti.fi/palaute - lomakkeen kautta. 

Pps. tervetuloa mukaan ideoimaan ja toteuttamaan Kivistöläisille yhteisöllisyyttä tukevia tapahtumia, voit liittyä jäseneksi täältä https://www.kivanetti.fi/liity-jaseneksi/    

—————

Takaisin