09.12.2018 09:28

Syksyn jäsenviesti 2018

Hei KiVan jäsenet,

Jäsenviestiin on koottu viimeaikojen kuulumisia ja tulevia tapahtumia. Kiitos, että olet mukana perinteikkään yhdistyksen toiminnassa. Kivistön alueen vanhempainyhdistys Kiva ry toimii perheiden hyväksi Kivistön kasvavalla alueella. Olemme toimineet alueella vuodesta 2007 ja nyt käynnissä jo 12. toimintakausi. Muistathan, että tiedotamme aktiivisesti KiVa:n facebook-sivulla alueen tapahtumista, joten kannattaa käydä tykkäämässä sivua.

KiVan vuosikokous ja uusi hallitus 2018-2019 kaudelle

Kiva ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Asukastila Rubiinissa 11.9.2018 klo 18, jossa valittiin mm uusi hallitus tulevalle kaudelle sekä käytiin läpi muut sääntömääräiset asiat. Puheenjohtajaksi on valittu kaudelle 2018-2019 Sanna Laurila. Sanna on toiminut puheenjohtajana jo useamman kauden. Sääntöjen mukaan hallituksen muut jäsenet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja heistä on vuosittain puolet erovuorossa.

Hallituksessa jatkaa Antti Koskinen, Tii Tuomainen, Thomas Gromoff sekä Katja Fokin. Erovuorossa olleet Tero Helenius ja Marja Mikkonen valittiin uudelleen hallitukseen, lisäksi saimme uuden ihanan vahvistuksen Marianne Rintalan mukaan. Iso kiitos panostuksestanne KiVan hallituksessa Tiina Vartiainen ja Piia Kunnas.

Uuteen kauteen lähdetään perinteisellä kaavalla.  Otamme mielellämme uusia ideoita ja toimijoita mukaan toimintaan. Jos sinulla olisi jokin idea mitä haluaisit järjestää alueella, niin ota rohkeasti yhteyttä vaikka vastaamalla tähän sähköpostiin tai nettisivujemme palautelomakkeen kautta www.kivanetti.fi . Yhdessä tekemällä saadaan enemmän aikaan.

Syyskauden tapahtumista poimintoja

Tänä syksynä pidimme päihdeilta-infon Aurinkokiven koululla 23.8, joka keräsi paljon osallistujia paikalle.Tapahtuma oli palautteiden mukaan erittäin hyvä ja mielenkiintoinen, toivottiin jopa tilaisuuden uusimista vaikka vuosittain. Kivistön Kyläjuhlia vietettiin 1.9, olimme Kanniston koululla esitelemässä toimintaamme, jaoimme heijastimia ja arvoimme myös lahjakortin osallistuneiden kesken. Marjaverkko järjesti nuorille suunnatun Meet&Greet tapahtuman Aurinkokiven koululla 9.11, joka oli nuorten keskuudessa hyvin pidetty. Upeaa, että tällainen toteutui omalla kylällä.

Joululaulukonsertti to 13.12 klo 18

Järjestämme uudelleen Kivistö Laulaa-tapahtuman, tällä kertaa Aurinkokiven koululla. Viime vuonna tapahtumassa oli mukana esiintymässä alueen kuoroja ja mahdollisuus laulaa kauneimpia joululauluja. Mukana taas ammattimuusikot ja alueen kuoroja. Tilaisuudessa on perinteisiä ja uudempiakin joululauluja, joita on helppo laulaa mukana. Laittakaahan jo to 13.12 ilta kalentereihin, niin päästään laulamaan joululauluja yhdessä. Lisätietoja

Tiedoksi myös Marjaverkon järjestämä perinteinen Kivistön joulutori su 16.12 klo 12-15. Lisätietoja  https://www.marjaverkko.fi/kivistonjoulutori tai tapahtuman facebooksivulta.

Muistathan KiVa ry kannatusmaksun

Kivistön alueen vanhempainyhdistys KiVa ry:n kannatusmaksu kaudelle 2018-2019 on  valintasi mukaan joko 10, 15 tai 20 euroa vuodessa / perhe. Kannatusmaksu on vapaaehtoinen, mutta sen voimin pyrimme tekemään monenlaista hyvää Kivistön alueen lapsille ja perheille mm. järjestämään vastaavia tapahtumia kuin tänä syksynä. Maksutiedot alla:

Tilinumero: FI98 5722 9020 1956 21

Maksun saaja: KiVa ry

Viite: 5005

Summa: 10, 15 tai 20 euroa

Kiitos kaikille toimintaa tukeville!

Kuntosali- ja salibandyvuorot (kannatusmaksun maksaneille jäsenille)

Mahdollisuus käyttää KiVa ry:n kuntosalivuoroja KanNun salilla ti, ke, su klo 19-21 sekä su 10-12, lisätietoja. Lisäksi edulliset naisten- ja miesten salibandy vuorot viikoittain, lue lisää.

Oikein hyvää loppuvuotta kaikille! 

KiVa Ry

—————

Takaisin