04.11.2019 19:08

KiVan perhepeuhuja marraskuussa lauantaisin Husaaritien päiväkodilla

Sanooko lapset, että ei ole mitään tekemistä? Meneekö lauantai-aamu itselläkin ihan sumussa?

Nyt on mahtava mahdollisuus ottaa ilo irti KiVa ry:n perheiden peuhuhetkessä lauantaina kello 9-11 Husaaritien päiväkodilla (Husaaritie 1 c).

Tapahtuma järjestetään neljänä lauantaina, 2.11, 9.11, 23.11 ja 30.11 klo 9-11. Viime viikolla oli ensimmäinen kerta ja mukaan löysikin jo muutamia perheitä. Lasten peuhussa voit käyttää liikuntasalista olevia välineitä ja liikkua monipuolisesti sille tarkoitetun ajan. Peuhussa ei ole ohjausta, vaan lapsi/lapset peuhaavat yhdessä oman aikuisen kanssa. Välineet ja sali myös siivotaan yhteisvoimin kuntoon peuhuhetken päätteeksi.

Sisäänkäynti jumppasaliin on parkkipaikan puoleisesta ovesta sisäpihalle ja sitten pääovista sisään. Saavuthan paikalle klo 9 aikaan, koska sisäpihalle vievää ovea ei saa jättää auki, eivätkä järjestäjät pysty päivystämään jatkuvasti ovella.

Peuhuhetki on tarkoitettu 1-5-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Osallistua voit, jos perheesi on KiVan jäsen ja kannatusmaksu on tältä vuodelta maksettu. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä täällä: https://www.kivanetti.fi/liity-jaseneksi/

KiVa ei vakuuta osallistujia, vaan kaikki liikkuvat omalla vastuulla ja huolehtivat itsensä ja lastensa vakuuttamisesta tai vakuutuksista.  

Lämpimästi tervetuloa mukaan touhuilemaan.

—————

Takaisin