15.09.2019 21:21

KiVan uusi kausi 2019-2020 on alkanut

KiVassa kuulut koko suuralueen kattavaan yhteisöön, jossa pyritään tuomaan alueen lapsiperheitä yhteen ja auttamaan yhteisöllisyyden luomisessa ja säilymisessä alueellamme. Kun kuulut KiVaan, kuulut alueen yhteiseen yhdistykseen, johon olet aina tervetullut vaikuttamaan. KiVa ry toimii tiiviissä yhteistyössä muiden paikallisyhdistysten kanssa, tiedotamme lasten vanhempia alueen tapahtumista ja olemme mukana järjestämässä tilaisuuksia alueelle mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi teemme tarvittaessa päättäjille esityksiä ja aloitteita uudistusten aikaansaamiseksi. 

Keskitymme tulevana kautena erityisesti vanhempien hyvinvointiin

Edellisen kauden hallitus piti strategian suunnittelukokouksen ja päädyimme keskittymään jatkossa enimmäkseen alueen vanhempiin. Mahdollistamme jo nyt aikuisille kuntosalivuorot KanNusta, kuntosählyvuorot alueen kouluilta sekä olemme järjestäneet eriaiheisia kasvatusluentoja, viime syksynä mm päihde-info, jota suunnittelemme myös kuluvalle syksylle. Lisäksi tulossa myös KiVistön juoksu, jolla tuetaan alueen yhteisöllisyyttäkin.

Kannatusmaksuulla sinä saat ja mahdollistat toimintaa

Jäsenenä, kannatusmaksun maksamalla, pääset mm kuntoilemaan maksutta Kanniston koulun nuoriso- ja asukastila KanNun kuntosalilla tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 19 alkaen ja sunnuntaisin myös klo 10-12. Jäsenille on tarjolla myös aikuisen sählyvuorot,lisätietoja nettisivuiltamme https://www.kivanetti.fi/toimintamme/kuntosahlyt/ 

  • keskiviikkoisin naisten sählyvuoro Aurinkokivessä  

  • perjantai-iltaisin miesten sählyvuoro Kannistossa 

Kannatusmaksuilla hankimme myös tapahtumiin lapsille kivoja pikkupalkintoja, järjestämme luentoja ja muita tilaisuuksia. Syyskuun lopulla olemme järjestämässä Kivistön Juoksu tapahtumaa muutaman vuoden tauon jälkeen.  Tällä hetkellä suunnittelemme myös lokakuun alkuun päihde-infoa, joka sai viime vuonna hyvän vastaanoton vanhempien keskuudessa.

Olet aina tervetullut mukaan suunnittelemaan toimintaa alueelle. Laita viestiä tai näiden sivujen kautta palautetta jos mikä vaan asia mietityttää. Toimintamme perustuu vapaaehtoisiin alueen asukkaisiin, jotka haluavat olla osa yhteisöä, kehittää alueen yhteenkuuluvuutta. Jos sinulta löytyy aikaa, intoa ja halua tulla ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumia, olet AINA lämpimästi tervetullut.

Oikein ihanaa syksyn jatkoa

Terveisin

KiVa ry

—————

Takaisin