10.12.2021 15:27

Kivistö Laulaa - virtuaalinen joulukonsertti 17.12. 2021

Kivistö laulaa - tapahtuma on järjestetty useina vuosina live-konserttitoteutuksena alueen kouluilla, mutta vallitsevan covid-19 tilanteen takia konsertti järjestetään jälleen kerran 2021 virtuaalisena livestriiminä osoitteessa https://vimeo.com/event/1637196/12974dc132.
 
Konsertin pääesiintyjänä toimii tätä tilaisuutta varten koottu kvartetti sekä Aurinkokiven musiikkiluokkien lauluyhtyeitä.
Kastehelmi - kuoro esiintyy tapahtumassa videon välityksellä.
Yhtyeen johtajana on Linnanmäen Lintsi laulaa - tapahtuman vetäjä Janne Virtanen (laulu ja kitara), Mikko Kuustosen taustajoukoista tuttu laulaja-lauluntekijä Mirkka Paajanen (laulu ja viulu), basisti Teemu Keränen sekä pianisti Jyrki Alanen.
 
Studio rakennetaan Aurinkokiven koulun saliin, jotta esiintyjät sekä tuotantoryhmä saadaan eri tiloihin. Koululaiset ja tuotantoryhmä eivät ole tapahtuman aikana missään kosketuksissa toisiinsa. Koululaiset toimivat koulun antamien ohjeiden mukaisesti ja ovat samoissa ryhmissä kuin koulupäivän aikana. Tuotantoryhmän jäsenet pitävät kasvomaskia tapahtuman aikana.
Tapahtuman Face event: https://www.facebook.com/events/212786214343285 
Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2017 Vantaan kaupungin tuella ja perinnettä halutaan jatkaa pandemian aikana virtuaalisesti. Tarkoituksena on tuottaa turvallisesti hyvää joulumieltä koko Vantaalle pandemiasta huolimatta.
Konsertti alkaa klo 18.00
Tapahtuma on maksuton ja kokoaa virtuaalisesti kaikki alueen asukkaat.
Tilaisuuden järjestää Kivistön alueen vanhempainyhdistys KiVa Ry. Vantaan kaupunki tukee tätä tapahtumaa. Kivistö Laulaa - joulukonsertti järjestetään tänä vuonna jo viidennen kerran.

—————

Takaisin