06.08.2019 07:49

Kivistön kyläjuhla Aurinkokivessä 7.9. klo 11–14

Perinteistä Kivistön kyläjuhlaa vietetään tänä vuonna Aurinkokivessä (Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa) lauantaina 7.9. klo 11 - 14.

Kivistön kyläjuhla on koko Kivistön suuralueen yhteinen tapahtuma, jossa asukkaat ja paikallistoimijat pääsevät tutustumaan toisiinsa iloisessa juhlahumussa. Juhlaa on järjestetty vuodesta 2009 lähtien.

Kyläjuhlapäivä on tänä vuonna myös Aurinkokiven yhtenäiskoulun avoimet ovet -koulupäivä. Kyläjuhlassa​ esittäytyy muun muassa paikallisyhdistyksiä, urheiluseuroja, yrityksiä sekä Vantaan kaupungin toimialoja. Lisäksi juhlassa päästään joka vuosi nauttimaan upeista esiintyjistä.

Huomioittehan ystävällisesti, että Aurinkokiven koulu on kengätön koulu (kuten Vantaan muutkin ala-asteet). Kyläjuhla-alue on esteetön.

Saavuthan paikalle julkisilla tai kävellen. Kyläjuhlan ympäristössä on niukasti parkkipaikkoja.

Lähde vapaaehtoiseksi

Kyläjuhla kasvaa vuosi vuodelta ja tapahtuman mahdollistamiseksi tarvitaan myös vapaaehtoisia muun muassa opastamaan esiintyjiä, toimijoita ja kyläjuhlakävijöitä. Aiempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä tai tapahtumajärjestämisestä ei tarvitse olla ja osallistua voi vaikka vain yhdenkin tunnin, mukaan voi ilmoittautua täällä. Suuri kiitos jo etukäteen kaikille upeille vapaaehtoisille! Myös toimijoiden esittely-, toiminta- ja myyntipisteiden ilmoittautumislomake on auki. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtumasta on Facebook event jossa paljon lisätietoja https://www.facebook.com/events/481612449245035/

—————

Takaisin