23.01.2017 21:58

Neulo naperolle – neulekeräys vantaalaisille vauvoille

Neulo naperolle – neulekeräys vuonna 2017 syntyville vantaalaisille vauvoille

Jos puikot pysyy käsissä niin nyt on syy kutoa pikkusukkia ja tumppuja! Osana Vantaan kaupungin Suomi 100 -hankkeita on kaupungin ennaltaehkäisevä terveydenhuolto käynnistänyt neulekeräyksen. Tavoitteena on juhlavuonna 2017 huomioida kaikissa lastenneuvoloissa Vantaalle syntyviä vauvoja itse neulotuilla sukilla, tumpuilla, myssyillä tai vastaavilla.

Tänä vuonna ovat jo muutamat yhdistykset lahjoittaneet joihinkin neuvoloihin sukkia ja tumppuja, joita ovat talkoilla tehneet. Laitetaanhan Kivistöläiset puikot heilumaan ja Kivistöläisille vauvoillekin sukkia tulemaan ;)

Vantaan kaupunkin kutsuu nyt myös vantaalaisia yksityishenkilöitä sekä muita yhdistyksiä ja järjestöjä kutomaan junasukkia, tumppuja, peittoja tms. neuvoloihin jaettavaksi kaikille Vantaalle vuonna 2017 syntyville vauvoille.

Vantaalla syntyy noin 2650 vauvaa vuosittain, joten käsitöitä tarvitaan melkoinen määrä. Miten sinulla pysyy puikot käsissä?

Käsityöt voi toimittaa suoraan neuvoloihin, ks. neuvoloiden yhteystiedot.

Jos haluat kutoa, mutta et pysty/pääse toimittamaan sukkia perille, niin laita viestiä meille Palautesivun kautta tai meilitse kiva@kivanetti.fi niin järjestetään sukat perille.

 

—————

Takaisin