24.09.2018 18:19

Nuortentapahtuma Kivistössä 9.11.

MarjaVerkko yhdessä Vantaan kulttuuripalveluiden kanssa järjestää pe 9.11. klo 18–20 Aurinkokivessä yli 12-vuotiaille nuorille suunnatun Meanwhile in Kivistö -tapahtuman. Pääsymaksuttoman tapahtuman ohjelmassa on luvassa mm. YouTube-tähden Meet&Greet -tilaisuus, Mc Musaope ja Fortnite-dance -työpaja. Oheisohjelmassa suunnitteilla on lisäksi ainakin sumopainia pehmustetuissa sumopainipuvuissa, mikäli tatamin laidoille saadaan riittävästi täysi-ikäisiä valvojia.

Kyseessä on päihteetön nuortentapahtuma, johon tarvitaan tarpeeksi aikuisia varmistamaan, että tapahtuma etenee sujuvasti ja hyvässä hengessä. Löytyisikö sinun kalenteristasi tunti tai pari vapaata aikaa?

Tapahtuma tarjoaa hyvän mahdollisuuden kurkistaa nuorten maailmaan myös pienten lasten vanhemmille tai esimerkiksi sellaisille henkilöille, joiden lapsenlapset alkavat lähestyä teini-ikää. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla monenlaisia ennakkovalmisteluista ja tapahtuman aikana tarjolla olevista tehtävistä aina loppusiivoukseen asti. Voit osallistua juuri sen verran kuin ehdit ja pystyt. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta. Ilmoittautumislomakkeessa voit kertoa, kuinka kauan olet käytettävissä ja minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat.

Alueella on välillä noussut keskusteluissa esiin se, onko nuorille riittävästi mielekästä tekemistä ja hengauspaikkoja. Tapahtumia järjestetään, mutta pitkään aikaan alueella ei ole ollut erityisesti nuorisolle suunnattua tapahtumaa nuorisotilan ulkopuolella. Tule mukaan osoittamaan alueen nuorille, että me aikuiset pidämme nuortentapahtumia yhtä tärkeinä kuin muitakin alueellisia tapahtumia!

 

—————

Takaisin