10.05.2017 21:30

Suunnittele logo Kivistön Lenkki – tapahtumalle!

Suunnittele logo Kivistön Lenkki – tapahtumalle!

Nyt on mahdollisuus päästää luovuus valloilleen ja ideat virtaamaan, ja tehdä logo alueelle suunnitellulle yhteisölliselle juoksutapahtumalle.

KiVa ry suunnittelee Kivistön Lenkki-tapahtumaa syksylle 2017, KiVan 10-vuotistoimikauden kunniaksi. Tapahtuman on ajatus pitää hyväntekeväisyysjuoksu periaatteella, ja mahdollinen osallistumismaksu lahjoitetaan suoraan Roosa-nauha –järjestölle.

Tapahtuman tarkoitus on olla rento, hyvän mielen tapahtuma, jossa esim. 2km, 5km tai 10km lenkin voi tehdä kävellen tai juosten, jokainen omalla tyylillään. Tapahtumaan voi osallistua myös perheenä lyhyemmälle matkalle. Tapahtumaan ei ole suunniteltu ajanottoa.

Suunnitelmat on vielä alustavat, mutta nyt kaipaamme apua tapahtuman logon ja ilmeen tekemiseen. Osallistu ideointiin ja lähetä meille logo ajatuksesi.

Haluaisimme kivan logon tai tekstin, jota voisimme hyödyntää esim. painotuotteissa (tuubihuivi/paita/kassi tms) ja tapahtuman mainonnassa.

  • Mielellään 1-2 värinen, joko teksti tai kuva tai edellisten yhdistelmä
  • Toivomme luonnokset 12.6.2017 mennessä kiva@kivanetti.fi otsikolla KivistönLenkki
  • lisää viestiin myös yhteystietosi
  • Tiedostomuotona vektori (AI, PDF) tai pikseli tiff, jpeg

Kaikki ehdotetut ideat läpikäydään ja mietitään soveltuvuuden kautta (top3) äänestettäväksi Kiva ry facebooksivulle kesäkuussa.

Ehdotuksen tekijä luovuttaa KiVa ry:lle oikeuden kuvan/tiedoston käyttöön mainonnassa ja markkinoinnissa vastikkeetta.  KiVa voi halutessaan muokata ehdotettuja logoja yhdessä ehdotuksen tekijän kanssa.

Tule mukaan suunnittelemaan tapahtumaa

KiVa ry toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja tapahtuman suunnittelu porukka on vielä todella pieni, joten emme takaa, että tapahtumaa pystytään toteuttamaan tänä syksynä, vaikka suunnitelmat olisikin saatu valmiiksi. Jos kiinnostuit tapatuman järjestelyporukkaan osallistumaan, ota rohkeasti yhteyttä KiVa@kivanetti.fi – niin laitetaan rattaita pyörimään.

—————

Takaisin