Tervetuloa KiVa ry:n jäseneksi.  KiVa ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ja se on Suomen Vanhempainliiton jäsen.  Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen eikä jäsenyys velvoita mihinkään.

KiVa ry:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Kivistön suuralueen perheet. Voit liittyä jäseneksi alla olevalla sähköpostilomakkeella. Täytä lomakkeen kaikki kohdat. Jatkossa saat sähköpostilla säännöllisen epäsäännöllisesti tietoa yhdistyksen ajankohtaisista tapahtumista.

KiVa ry:n vapaaehtoinen kannatusmaksu on 10/20/50 euroa / perhe / toimikausi. Voit suorittaa kannatusmaksun tilille FI98 5722 9020 1956 21. Merkitse viitteeksi 5005. 


Liity jäseneksi

Saat vahvistuksen jäsenyydestäsi sähköpostilla jonkin ajan kuluessa.

Tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5.2018.  KiVa ry ei käytä henkilötietoja kaupalliseen tarkoitukseen eikä luovuteta ulkopuolisille toimijoille. KiVa ry:llä on jäsenrekisteri sekä jäsenjakelulista. Tiedot liittyy asianmukaisesti yhdistyksen toimintaan ja rekisterin käyttötarkoitukseen.

Mitä henkilötietoa keräämme tiedottamista varten?

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite

Mihin tarkoitukseen?

  • Jäsentiedotteen lähettämiseksi
  • Yhdistyksen tapahtumista ja muusta toiminnasta tiedottamiseksi
  • Lehti- ja tutkimushaastateltavien etsimiseksi ulkopuolisten tahojen tuottamiin artikkeleihin ja tutkimuksiin
  • Ulkopuolisien tahojen tuottamasta, kohderyhmälle sopivasta toiminnasta tiedottamiseen. Yhdistys ei vastaa ulkopuolisen tahon toiminnasta, vaan toimii pelkästään tiedon välittäjänä.
  • jäsenmaksun lähettämiseksi

Missä tietoja säilytetään ja kuinka kauan?

  • Sähköpostiosoitteet tallennetaan salasanalla ja palomuurilla suojattujen tietokoneiden yhteystietoihin ja ne säilytetään niin kauan kuin henkilö on KiVa ry:n jäsen.

Jäsenyyden päättäminen

KiVan toiminta perustuu Kivistön alueen lapsiperheitä koskevan tiedon jakamiseen, joten jos haluat poistua sähköpostilistalta, poistamme sinut samalla myös jäsenrekisteristämme. Voit poistua jakelulistaltamme koska tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kivanetti@gmail.com.

HUOM! Poistamme myös vähintään vuosittain email osoitteet sähköpostilistalta, joihin ei viestit eivät mene perille.