Henkilöjäsenyys

Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen eikä jäsenyys velvoita mihinkään. Henkilöjäsenen vapaaehtoinen jäsenmaksu on 10/15/20 euroa / perhe / toimikausi.

Tilinumero: FI98 5722 9020 1956 21

Saaja: KiVa ry

Viite: 5005
 

Jäsenmaksuun kuuluu oikeus osallistua maksutta KiVa ry:n kuntosalivuorolle. Jäsenmaksu on perhekohtainen, joten osallistumisoikeus koskee samassa taloudessa asuvia täysi-ikäisiä jäseniä.

Pientä korvausta vastaan pääsee pelaamaan sählyä ja lisäksi järjestämme  Kivistö Laulaa konseritin joulukuussa Aurinkokivenkoululla. Jäsenmaksusta saatuja tuloja käytetään myös muun muassa kasvatus- ja parisuhdeluentojen järjestämiseen.

Yritys- ja yhteisöjäsenyys

Yritykset ja yhteisöt voivat tukea Kivistön alueen vanhempainyhdistyksen toimintaa liittymällä yritys- tai yhteisöjäseneksi.

Yritys- ja yhteisöjäsenille tarjotaan tilaisuus olla esillä yhdistyksen tapahtumissa. Lisäksi kannatusjäsenillä on mahdollisuus tuoda toimintaansa julki KiVan viestintäkanavissa (mm. Facebook-sivu) kaksi kertaa vuodessa.

Kannatusjäsenmaksu yritys- ja yhteisöjäseniltä on 50 euroa / toimikausi. Kannatusjäseneksi voit liittyä lähettämällä KiValle sähköpostitse seuraavat tiedot:

  • yrityksen/yhdistyksen nimi ja osoite
  • yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti
  • lyhyt kuvaus yhdistyksen toiminnasta tai yrityksen tarjoamista tuotteista ja palveluista

Yritys- ja yhteisöjäsenmaksun 50 euroa / toimikausi voit suorittaa tilille FI98 5722 9020 1956 21. Merkitse viestikenttään "KiVa kannatusjäsenmaksu"