Alueen yhteinen vanhempainyhdistys

KiVa ry toimii Kivistön suuralueen* lasten vanhempien yhteisenä yhdistyksenä ja sen tarkoituksena on edistää perheiden hyvinvointia.

KiVa ry tekee päättäjille esityksiä ja aloitteita uudistusten aikaansaamiseksi, toimii tiiviissä yhteistyössä muiden paikallisyhdistysten kanssa sekä tiedottaa lasten vanhemmille alueen tapahtumista. Järjestämme lasten tapahtumia, vanhemmille kasvatus- ja parisuhdeluentoja ja tarjoamme muun muassa edullisen sählyvuoron miehille ja naisille sekä kuntosalivuoron kolmena päivänä viikossa.

Yhdistys perustettiin toukokuussa 2007 seitsemän perheen aloitteesta, ja nykyisin KiValla on jo satoja jäsenperheitä. KiVa ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, ja se on Suomen Vanhempainliiton jäsen.

Yhdistyksen toimintakausi on 1.8.−31.7. KiVan vuosikokous pidetään elo-syyskuussa, jolloin yhdistykselle valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. KiVan toimintaa ohjaa vuosittain laadittava toimintasuunnitelma. Ajankohtaista tietoa KiVan toiminnasta ja tulevista tapahtumista löydät Tapahtumat-sivulta.

*) Kivistön suuralue muodostuu näistä kaupunginosista: Kivistö, Kannisto, Koivupää, Keimola, Lapinkylä, Luhtaanmäki, Reuna, Seutula ja Vestra

Kokoukset

Hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille KiVan jäsenille. Jos haluat nostaa kokousten asialistalle tietyn asian, ole meihin yhteydessä sähköpostilla kiva(at)kivanetti.com tai Yhteystiedot-sivun palautelomakkeen kautta.

Kaudella 2018-2019 KiVa ry pyrkii kokoontumaan joka kuun toinen tiistai Asukastila Rubiinissa klo 17.30−19.00. Tiedotamme kokouksista kuitenkin erikseen Facebook-sivuillamme. Jos käsiteltäviä asioita ei ole, joka kuukausi ei ole tarpeen kokoontua.

KiVa ry:n hallitus 2018−2019

Uusi hallitus nimettiin syyskuun kokouksessa.

  • Sanna Laurila, puheenjohtaja
  • Katja Fokin, jäsenvastaava
  • Thomas Gromoff, aikuisten/lasten tapahtumien järjestäjä
  • Tero Helenius, sählyvastaava
  • Antti Koskinen, rahastonhoitaja
  • Marianne Rintala, somevastaava
  • Marja Mikkonen, varapuheenjohtaja + nettisivut
  • Tii Tuomainen, somevastaava & sihteeri

KiVa ry:n toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Kivistön suuralue kasvaa ja kehittyy koko ajan, joten uusia ideoita ja vapaaehtoisia vanhempia toivotaan mukaan toimintaan. Tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Vantaan kaupunki, Vantaankosken seurakunta, Keimolan omakotiyhdistys ja MarjaVerkko.
Lisäksi VANVARY - Vantaan vanhempainyhdistysten alueyhdistys VANVARY ry toimii vantaalaisten vanhempien ja rekisteröityjen vanhempainyhdistysten yhteistyöelimenä.