Alueen yhteinen vanhempainyhdistys

KiVa ry toimii Kivistön suuralueen* lasten vanhempien yhteisenä yhdistyksenä ja sen tarkoituksena on edistää perheiden hyvinvointia.

KiVa ry tekee päättäjille esityksiä ja aloitteita uudistusten aikaansaamiseksi, toimii tiiviissä yhteistyössä muiden paikallisyhdistysten kanssa sekä tiedottaa lasten vanhemmille alueen tapahtumista. Järjestämme lasten tapahtumia, vanhemmille kasvatus- ja parisuhdeluentoja ja tarjoamme muun muassa edullisen sählyvuoron miehille ja naisille sekä kuntosalivuoron kolmena päivänä viikossa.

Yhdistys perustettiin toukokuussa 2007 seitsemän perheen aloitteesta, ja nykyisin KiValla on jo satoja jäsenperheitä. KiVa ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, ja se on Suomen Vanhempainliiton jäsen.

Yhdistyksen toimintakausi on 1.8.−31.7. KiVan vuosikokous pidetään elo-syyskuussa, jolloin yhdistykselle valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. KiVan toimintaa ohjaa vuosittain laadittava toimintasuunnitelma. Ajankohtaista tietoa KiVan toiminnasta ja tulevista tapahtumista löydät Tapahtumat-sivulta.

*) Kivistön suuralue muodostuu näistä kaupunginosista: Kivistö, Kannisto, Koivupää, Keimola, Lapinkylä, Luhtaanmäki, Reuna, Seutula ja Vestra

Kokoukset

Hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille KiVan jäsenille. Jos haluat nostaa kokousten asialistalle tietyn asian, ole meihin yhteydessä sähköpostilla kiva(at)kivanetti.com tai Yhteystiedot-sivun palautelomakkeen kautta.

KiVa ry kokoontuu joka kuun toinen tiistai Asukastila Rubiinissa klo 18 alkaen tai Teamsillä etänä, riippuen tilanteesta. Tiedotamme kokouksista erikseen Facebook-sivuillamme. Jos haluat mukaan kokoukseen, laitathan viestin kiva@kivanetti.fi, niin tiedämme lähettää Teams kutsun jos olemmekin etänä. Jos käsiteltäviä asioita ei ole, joka kuukausi ei ole tarpeen kokoontua.

KiVa ry:n hallitus 2023−2024

Uusi hallitus nimettiin syyskuun kokouksessa:
  • Marja Mikkonen, Puheenjohtaja
  • Thomas Gromoff
  • Maarit Turu-Gromoff
  • Heidi Peltonen
Rahastonhoitajana toimii:
  • Tiina Humaloja

KiVa ry:n toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Kivistön suuralue kasvaa ja kehittyy koko ajan, joten uusia ideoita ja vapaaehtoisia vanhempia toivotaan mukaan toimintaan. Tärkeitä yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Vantaan kaupunki, Vantaankosken seurakunta, Keimolan omakotiyhdistys ja MarjaVerkko.
Lisäksi VANVARY - Vantaan vanhempainyhdistysten alueyhdistys VANVARY ry toimii vantaalaisten vanhempien ja rekisteröityjen vanhempainyhdistysten yhteistyöelimenä.