27.07.2019 08:17

KiVa ry aikuisten kuntosalivuorot kaudella 2019-2020

Kuntosalivuorot aikuisille

KiVa ry on myönnetty syys- ja kevätkaudelle seuraavat kuntosalivuorot KaNnun kuntosalille (sisäänkäynti hammashoitolan ovesta, 2. krs).

KaNnun ovet avataan salille vapaaehtoisten avaajien voimin tasalta.  Mahdollisista poikkeusaikatauluista tiedotetaan KiVan Facebook-ryhmässä KiVa Ry Kuntosali, johon voi halutessaan liittyä. Tervetuloa treenaamaan kivalle salille.

5.8.2019 alkaen Klo
Tiistai 19-21
Keskiviikko 19-21
Sunnuntai    10-12
Sunnuntai 19-21

KiVa ry salivuorot on suljettu yleensä aattoina. Kesäkauden salivuoroista tiedotetaan erikseen facebook-ryhmässä.
 

SÄÄNNÖT


KiVa ry:n salivuoro on tarkoitettu yhdistyksen jäsenperheiden vanhemmille. Salilla tulee noudattaa siisteyttä ja yleisiä ohjeita. Jokainen merkitsee käyntinsa salilla olevaan vuorokirjaan. Jokaisen tulee laittaa käyttämänsä välineet paikoilleen ja tarpeen vaatiessa siivota jälkensä. Salissa käytetään sisäliikuntaan tarkoitettuja jalkineita ja treenipyyhettä (laitteiden suojana). Jokainen harjoittelee salilla omalla vastuullaan. Turvallisuussyistä salille ei saa tuoda lapsia. Jokainen käyttäjä sitoutuu noudattamaan sääntöjä ja toimintaohjeita.

Salivuorot on tarkoitettu KiVa ry:n jäsenille, eikä salille voi tuoda alle 18 vuotiaita. Lapsia ei saa tuoda valitettavasti edes aulatilaan, koska tiloissa voi olla muitakin käyttäjiä.

MAKSUT

Kuntosalin käyttö on maksutonta yhdistyksen jäsenille.

VAKUUTUKSET

Jokainen kävijä on vakuuttanut itse itsessä. KiVa ry ei vakuuta salilla kävijöitä.

—————

Takaisin