09.09.2020 17:29

KiVan kausi 2020-2021 on startannut

Hei, KiVan jäsen! 

Kiitos, että olet mukana perinteikkään yhdistyksen toiminnassa alueella.

Kivistön alueen vanhempainyhdistys KiVa ry toimii Kivistön suuralueen lapsiperheiden hyväksi, käynnissä jo 14 toimintakausi. Saimme uuden hallituksen muodostettua vuosikokouksessamme 8.9 ja myös uuden puheenjohtajan Marianne Rintalan. Kiitos pitkäaikaiselle puheenjohtajalle Sanna Vesterbackalle yhteisistä vuosista ja panoksesta Kivistön alueelle. Onnea uudelle hallitukselle tulevaan kauteen, uudistetuin tuulin lähdetään uuteen kauteen.

Kannatusmaksu 2020-2021

Kivistön alueen vanhempainyhdistys KiVa ry:n kannatusmaksu kaudelle 2020-2021 on joko 10, 15 tai 20 euroa vuodessa / perhe ja alta löytyvät maksutiedot. 

  • Tilinumero: FI98 5722 9020 1956 21

  • Maksun saaja: KiVa ry

  • Viite: 5005

  • Summa: 10, 15 tai 20 euroa

  • Eräpäivä 15.10.2020

Kannatusmaksu on vapaaehtoinen, mutta sen voimin pyrimme tekemään monenlaista hyvää Kivistön alueen lapsille ja perheille. Lisätietoja KiVan järjestämistä tapahtumista ja toiminnasta löytyy https://www.kivanetti.fi/ 

Kannatusmaksulla mahdollistat ja saat...

Jäsenenä, kannatusmaksun maksamalla, pääset mm kuntoilemaan maksutta Kanniston koulun nuoriso- ja asukastila KanNun kuntosalilla tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 19 alkaen ja sunnuntaisin myös klo 10-12. Jäsenille on tarjolla myös aikuisen sählyvuorot,lisätietoja nettisivuiltamme https://www.kivanetti.fi/toimintamme/kuntosahlyt/ 

  • Perjantai-iltaisin miesten sählyvuoro Kannistossa 20.30-22 

  • Keskiviikkoisin naisten sählyvuoro Aurinkokiven koululla 20-21, poikkeuksellisesti vuoro on siirtynyt sunnuntaille Kanniston koululle klo 20-21 aina 11.10. asti, koska Aurinkokiven koulun sali on loppuvuoden 2020 koulun käytössä. Toivomme, että keväällä 2021 keskiviikon klo 20-21 vuoro jatkuu Aurinkokivessa normaalisti.  

 

Kannatusmaksuilla hankimme tapahtumiin lapsille kivoja pikkupalkintoja, järjestämme luentoja ja muita tilaisuuksia.  Tällä hetkellä suunnittelemme syksylle päihde-infoa sekä vanhemmille lasten kännyköiden ja digilaitteiden turvalliseen käyttöön, hallintaan ja rajoituksiin ns “ParentalControl”-infoa. Näistä tiedotamme lisää kun suunnitelmat etenevät.

Miksi KiVa on olemassa...

KiVassa kuulut koko suuralueen kattavaan yhteisöön, jossa pyritään tuomaan alueen lapsiperheitä yhteen ja auttamaan yhteisöllisyyden luomisessa ja säilymisessä alueellamme. Kun kuulut KiVaan, kuulut alueen yhteiseen yhdistykseen, johon olet aina tervetullut vaikuttamaan. KiVa ry toimii tiiviissä yhteistyössä muiden paikallisyhdistysten kanssa, tiedotamme lasten vanhempia alueen tapahtumista ja olemme mukana järjestämässä tilaisuuksia alueelle mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi teemme tarvittaessa päättäjille esityksiä ja aloitteita uudistusten aikaansaamiseksi. Strategia 2020, Keskitymme tulevanakin kautena erityisesti vanhempien hyvinvointiin.

Tiesithän, että olet aina tervetullut yhdistyksen kokouksiin mukaan. Toivomme uusia aikuisia mukaan ideoimaan tapahtumia alueelle ja mahdollistamaan yhdistyksen toiminta jatkossakin. Seuraava tapaaminen on 20.10 klo 18, olet lämpimästi tervetullut. Ohessa linkki tapahtuman faceboon eventtiin. Lisätietoja toiminnastamme ja kokousaikataulut löytyvät täältä https://www.kivanetti.fi/

Yhdessä tehdään ja tuetaan Kivistön suuralueen yhteisöllisyyttä.

Hyvää syksyn jatkoa ja kiitos kannatuksesta! 

KiVa ry  

—————

Takaisin