10.09.2023 15:32

Kutsu KiVa ry vuosikokous ti 19.9.2023 klo 18.30

Kutsu KiVa ry:n vuosikokoukseen

KiVa ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 19.9 klo 18.30-19.30 Asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2). Kokous on avoin kaikille ja jos tahdot osallistua etänä, ilmoittaudu 18.9 mennessä kivanetti@gmail.com niin järjestämme etäyhteysmahdollisuuden.

Kokouksessa valitaan uusi hallitus ja suunnitellaan tulevaa toimintakautta 2023-2024. Yhdistys toimii vain vapaaehtoisten voimin ja mukavaan, pieneen hallitus porukkaan mahtuu mukaan. Olemme toimineet alueella vuodesta 2007 ja olisi hienoa jos voisimme vielä toimintaa jatkaa Kivistön suuralueella mahdollistaen mm edulliset sählyvuorot aikuisille, järjestämällä vuosittain Kivistö Laulaa konsertin ja osallistumalla alueen tapahtumiin. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan keskustelemaan toiminnasta ja KiVan tulevaisuudesta.  

 1. Kokouksen avaus
 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 3. Esityslistan hyväksyminen
 4. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä yksi pöytäkirjantarkastaja ja yksi ääntenlaskija.
 5. Esitetään yhdistyksen vuosikertomus, tilit ja toiminnantarkastajan lausunto edelliseltä toiminta- ja tilivuodelta.
 6. Vahvistetaan tilinpäätös edelliseltä tilikaudelta sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä yhdistyksen hallitukselle 
 7. Hallituksen puheenjohtajan valinta
 8. Hallituksen jäsenten ja varajäsenten valinta
 9. Valitaan yksi toiminnantarkastaja ja yksi varatoiminnantarkastaja tarkastamaan kuluvan toimintavuoden hallintoa ja tilejä.
 10. Jäsenmaksujen suuruuden päättäminen
 11. Talousarvion vahvistaminen kuluvaa toimintavuotta varten.
 12. Toimintasuunnitelman vahvistaminen kuluvaa toimintavuotta varten
 13. Muut ajankohtaiset asia
 14. Kokouksen päättäminen

Etsitkö vapaaehtoistoimintaa …

… me etsimme ihania aktiivisia henkilöitä, jotka voisivat antaa aikaa muutaman tunnin kuussa oman kylän vapaaehtoistyön eteen. Yhdistys toimii aktiivisten jäsenten voimalla, joten jokainen tekijä on arvokas toiminnan kannalta, mitään osaamiskriteerejä ei ole. Nykyisessä hallituksessa toimii vanhempia, joilla on eri-ikäisiä lapsia, alle yksivuotiaista teineihin. Suurin osa on lähtenyt mukaan yhdistykseen, jotta tutustuisi muihin vanhempiin alueella ja pääsisi vaikuttamaan alueen tapahtumiin yms. 

Otamme mielellämme sinut mukaan suunnittelemaan tapahtumia ja/tai edistämään asioita yhdistyksen kautta. Tule ihmeessä tutustumaan toimintaan 19.9 vuosikokoukseen tai jos haluat kysyä lisätietoja, niin laita viestiä kiva@kivanetti.fi, niin kerromme mielellämme lisää.

Tervetuloa mukaan! 
Terveisin KiVa ry hallitus

 
 
 

—————

Takaisin