14.09.2016 23:29

Parisuhdekurssi Kivistössä

Mikä meitä yhdistää – mikä meitä erottaa?

 

KiVa ry järjestää su 16.10 klo 12.30 – 15.30 Asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2B) kurssin, jossa kartoitetaan osallistujien Reiss Motivaatioprofiili. Se on tieteellinen ihmisten motiiveja kartoittava menetelmä, ja kurssilla sen tarjoamaa tietoa hyödynnetään parisuhteen vuorovaikutuksen parantamiseen.

 

Meitä jokaista ohjaa 16 elämän perustarvetta, joiden voimakkuus vaihtelee persoonan mukaan. Omien perustarpeiden tiedostaminen auttaa esimerkiksi hakeutumaan oikeanlaiseen työhön ja parantamaan vuorovaikutusta arjen ihmissuhteissa.

Tähän mennessä motivaatiotietoa on hyödynnetty Suomessa mm. liike-elämän valmennuksissa. KiVa ry järjestää yhdessä RMP Motivaatiovalmentajien kanssa Suomessa ainutlaatuisen pilottivalmennuksen, jossa motivaatioprofiilin avulla pyritään löytämään työkaluja myös parisuhteen hoitoon.

Kurssi koostuu ennen kurssia verkossa tehtävästä kyselystä (vastaaminen kestää 15–30 minuuttia) ja kolmen tunnin valmennuksesta. Valmennuksessa saat oman henkilökohtaisen motivaatioprofiilisi sekä tietoa sen tulkinnasta. Valmennus sisältää myös yksin ja parin kanssa tehtäviä käytännön harjoituksia, jotka auttavat soveltamaan motivaatioprofiilin antamaa tietoa parisuhteessa.

Valmennuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostilla graafin ja kirjallisen raportin omasta profiilistaan ja lisää taustatietoa tulkinnan avuksi.

Kurssin hinta on 247 euroa/pari. Voit osallistua myös yksin; silloin hinta on 147 euroa/hlö.

Jos osallistut yksin ja puolisosi haluaa kartoittaa oman profiilinsa myöhemmin, hinta on kurssin jälkeen häneltä 170 euroa. Se sisältää 60 minuutin purkukeskustelun valmentajan kanssa puhelimitse.

Jos haluatte tarkastella syvällisemmin profiilienne tuomaa tietoa juuri parisuhteen kannalta, voitte tilata vielä erillisen pariprofiiliraportin. Siihen kuuluu matchingprosentti ja tunnin palautekeskustelu asiakkaan kotona. Tässä paketissa kurssi, oma henkilökohtainen motivaatioprofiili molemmille, pariprofiili, matching-% sekä tunnin palautekeskustelu asiakkaan kotona maksaa 344 euroa/pari.

Ilmoittaudu kurssille 30.9.2016 mennessä tästä linkistä.

Kurssi toteutetaan, jos vähintään 8 henkilöä ilmoittautuu mukaan.

Haluatko lisätietoa Reiss Motivaatioprofiilista?

Tule tapaamaan RMP-kouluttajaa asukaskahvila Rubiiniin 21.9.2016 klo 18-20. Siellä voit kysellä lisätietoa kurssista ja motivaatioprofiilista kahvikupposen äärellä. Myös lapsille on tarjolla puuhaa. Asukaskahvila Rubiini on osa MarjaVerkon asukastoimintaa.

Lisää tietoa Reiss Motivaatioprofiilista löydät RMP Nordicin sivuilta.

Lue, mitä lehdistö on kirjoittanut motivaatioprofiilin hyödyntämisestä: Myynti & Markkinointi -verkkolehden juttu.

 

—————

Takaisin