01.11.2023 19:08

Syysterveiset

Hei, KiValainen! 

Kiitos, että olet mukana perinteikkään yhdistyksen toiminnassa alueella.

Kivistön alueen vanhempainyhdistys KiVa ry toimii Kivistön suuralueen lapsiperheiden hyväksi, käynnissä jo 16. toimintakausi. Saimme uuden hallituksen muodostettua vuosikokouksessa 19.9 ja puheenjohtajaksi valittiin Marja Mikkonen ja hallituksessa jatkaa Thomas Gromoff, Heidi Peltonen ja uutena Maarit Turu. Kiitimme pitkäaikaisia hallituksen jäseniä Tii Tuomaista ja Tiina Humalojaa hallitustyöskentelystä. Onneksi Tiina jatkaa vielä rahastonhoitajana alkavan kauden ja toimintaa pystytään jatkamaan.

Toimintasuunnitelma 2023-2024
 

 • Alueellinen vanhempainilta 11.10 pidettiin Aurinkokiven koululla. KiVa ry oli mukana tapahtuman järjestelyissä.

 • Kivistö Laulaa -konsertti järjestetään seitsemännen kerran 13.12.2023. Tapahtuma on maksuton ja järjestetään Aurinkokiven koululla. Lisätietoja löytyy mm facebook tapahtumasta. 

 • Aikuisen sählyvuorot edullisesti, lisätietoja nettisivuiltamme https://www.kivanetti.fi/toimintamme/kuntosahlyt/

  • Perjantaisin miesten sählyvuoro Kannistossa 21-22

  • Keskiviikkoisin naisten sählyvuoro Aurinkokiven koululla 20-21.
   Rohkeasti mukaan sählyn pariin lähikouluille

 • Kuntosalivuorot KanNun tiloissa eivät ole olleet varattavissa 30.4.2023 jälkeen. Odotamme mahdollisuutta jatkaa vuorojen käyttöä jos tilat vapautuu varattavaksi uudelleen. 

 • Keväälle suunnitteilla mahdollinen uusi alueellinen vanhempainilta.

 • Kevätkaudelle alustavasti mietitty myös luentoa tai vastaavaa… 

  • Toteutamme toimintaa mahdollisuuksien mukaan. 

Miksi KiVa on olemassa...

KiVassa kuulut koko suuralueen kattavaan yhteisöön, jossa pyritään tuomaan alueen lapsiperheitä yhteen ja auttamaan yhteisöllisyyden luomisessa ja säilymisessä alueellamme. Kun kuulut KiVaan, kuulut alueen yhteiseen yhdistykseen, johon olet aina tervetullut vaikuttamaan. KiVa ry toimii tiiviissä yhteistyössä muiden paikallisyhdistysten kanssa mm MarjaVerkko, tiedotamme lasten vanhempia alueen tapahtumista ja olemme mukana järjestämässä tilaisuuksia alueelle mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi teemme tarvittaessa päättäjille esityksiä ja aloitteita uudistusten aikaansaamiseksi. Strategiaa päivitimme 2019.

Tiesithän, että olet aina tervetullut yhdistyksen kokouksiin mukaan. Toivomme uusia aikuisia mukaan ideoimaan tapahtumia alueelle ja mahdollistamaan yhdistyksen toiminta jatkossakin. Seuraava tapaaminen on 9.1.2024 klo 18 Asukastila Rubiinissa tai Teams-kokouksena, olet lämpimästi tervetullut mukaan. Laita viestiä alkuvuonna kivanetti@gmail.com, niin välitämme kutsun. Lisätietoja toiminnastamme ja kokousaikataulut löytyvät täältä https://www.kivanetti.fi/

Yhdessä tehdään ja tuetaan Kivistön suuralueen yhteisöllisyyttä.

Toivottavasti nähdään 13.12 Kivistö Laulaa konsertissa. Hyvää syksyn jatkoa kaikille.
KiVa ry

—————

Takaisin