09.05.2023 10:59

Terveisiä KiVa ry:ltä

Hei, 

KiVa ry on toiminut alueella vuodesta 2007 lähtien, kuluva kausi on jo meidän 16 kausi. Toiminta on korona vuosien aikaan ollut hiljaista, mutta olemme pyrkineet mahdollistamaan muun muassa kuntosalivuorot sekä edullisen sählyn harrastamisen alueen kouluilla aikuisille. Lisäksi olemme järjestäneet Aurinkokiven koululla Kivistö Laulaa tapahtuman vuosittain jo usean vuoden ajan ja osallistuneet avointen vanhempainiltojen järjestelyihin mm päihteistä ja turvallisuudesta.

KanNun maksuttomat kuntosalivuorot 
Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että kuntosalivuorot päättyivät KanNussa 30.4.2023. Nuorisotilan tilat siirtyvät Kanniston koulun käyttöön syksyllä. Tiedotamme kesän jälkeen jos vuoroja kuntosalille vielä on mahdollista saada 1.8.2023 jälkeen. Erittäin iso kiitos vapaaehtoisille, jotka ovat mahdollistaneet vuorojen onnistumisen. Olette upeita. 

 

Kytke Festarit 20.5.2023 
Kenraalinpuistossa järjestettävä koko perheen puistokonserttitapahtuma järjestetään taas toukokuussa. Kanniston Kenraalinpuistossa järjestettävä iloinen ja yhteisöllinen koko perheen puistokonserttitapahtuma, jossa on esiintyjinä erityisesti vantaalaisia lapsia ja nuoria. Lisäksi luvassa on mm. yhdistysten, kaupungin yksiköiden ja seurojen maksuttomia toimintapisteitä, Lions Club Vantaankoski-Vandaforsenin järjestämät nappulajuoksukisat perheen pienimmille, kirppiskatu sekä herkku- ja ruokamyyntiä. Viereisellä Kenraalinkentällä on samaan aikaan Keimolan Kaiku -urheiluseuran jalkapallojaoston KeiKa-päivä, jossa eri ikäisillä joukkueilla on ottelutapahtumia.  Facebook eventVaraa päivä 20.5. kalenteristasi ja osallistu yhteiseen tapahtumaamme. 
Vapaaehtoiseksi KYTKE-festareille? Ilmoittaudu mukaan linkistä: https://forms.gle/WyuAgZeDo2Ap5d367
KiVa ry on mukana Kytke tapahtumassa sponsoroimassa leimapassikisaan Superpark lippuja palkinnoiksi.
 
KiVa ry kaipaa toimintaansa uusia tekijöitä ja toimijoita
Etsitkö vapaaehtoistoimintaa …
… me etsimme ihania aktiivisia henkilöitä, jotka voisivat antaa aikaa muutaman tunnin kuussa oman kylän vapaaehtoistyön eteen. Yhdistys toimii aktiivisten jäsenten voimalla, joten jokainen tekijä on arvokas toiminnan kannalta, mitään osaamiskriteerejä ei ole. Nykyisessä hallituksessa toimii vanhempia, joilla on eri-ikäisiä lapsia, alle yksivuotiaista teineihin. Suurin osa on lähtenyt mukaan yhdistykseen, jotta tutustuisi muihin vanhempiin alueella ja pääsisi vaikuttamaan alueen tapahtumiin yms. KiVa ry hallituksessa on tällä hetkellä pieni porukka, johon otamme erittäin mielellämme uusia mukaan. 
Otamme mielellämme sinut mukaan suunnittelemaan tapahtumia ja/tai edistämään asioita yhdistyksen kautta. Tule ihmeessä tutustumaan toimintaan meidän seuraavaan tapaamisen ti 13.6 (Teams tai Asukastila Rubiini) tai jos haluat kysyä lisätietoja ennen seuraavaa tapaamista, niin laita viestiä kiva@kivanetti.fi, niin kerromme mielellämme lisää. Jos haluat kutsun meidän seuraavaan teamsiin, niin pistäthän viestiä kiva@kivanetti.fi. Tervetuloa mukaan, pidetään yhdessä perinteikäs yhdistys pyörimässä.
Oikein hyvää kevättä kaikille KiValaisille
Terveisin KiVa ry hallitus

 

—————

Takaisin