25.08.2019 21:51

Tervetuloa KiVa ry syyskokoukseen tiistaina 10.9 klo 18-19

Kutsu KiVa ry:n syyskokoukseen

KiVa ry:n syyskokous pidetään tiistaina 10.9 klo 18-19 Asukastila Rubiinissa (Rubiinikehä 2). Kokous on avoin kaikille KiVan jäsenille. Kokouksessa valitaan uusi hallitus ja suunnitellaan tulevaa toimintakautta. Tervetuloa mukaan keskustelemaan toiminnasta ja suunnitelmista. Kokouksessa on kahvitarjoilu.


 1. Kokouksen avaus

 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

 3. Esityslistan hyväksyminen

 4. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä yksi pöytäkirjantarkastaja ja yksi ääntenlaskija.

 5. Esitetään yhdistyksen vuosikertomus, tilit ja toiminnantarkastajan lausunto edelliseltä toiminta- ja tilivuodelta.

 1. Vahvistetaan tilinpäätös edelliseltä tilikaudelta sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä yhdistyksen hallitukselle 

 2. Hallituksen puheenjohtajan valinta

 1. Hallituksen jäsenten ja varajäsenten valinta

 1. Valitaan yksi toiminnantarkastaja ja yksi varatoiminnantarkastaja tarkastamaan kuluvan toimintavuoden hallintoa ja tilejä.

 1. Jäsenmaksujen suuruuden päättäminen

 1. Talousarvion vahvistaminen kuluvaa toimintavuotta varten.

 2. Toimintasuunnitelman vahvistaminen kuluvaa toimintavuotta varten

 3. Muut ajankohtaiset asiat

 1. Kokouksen päättäminen
   

Etsitkö vapaaehtoistoimintaa …

… me etsimme ihania aktiivisia henkilöitä, jotka voisivat antaa aikaa muutaman tunnin kuussa oman kylän vapaaehtoistyön eteen. Yhdistys toimii aktiivisten jäsenten voimalla, joten jokainen tekijä on arvokas toiminnan kannalta, mitään osaamiskriteerejä ei ole. Nykyisessä hallituksessa toimii vanhempia, joilla on eri-ikäisiä lapsia, alle yksivuotiaista teineihin. Suurin osa on lähtenyt mukaan yhdistykseen, jotta tutustuisi muihin vanhempiin alueella ja pääsisi vaikuttamaan alueen tapahtumiin yms. 

Otamme mielellämme sinut mukaan suunnittelemaan tapahtumia ja/tai edistämään asioita yhdistyksen kautta. Tule ihmeessä tutustumaan toimintaan 10.9 syyskokoukseen tai jos haluat kysyä lisätietoja, niin laita viestiä kiva@kivanetti.fi, niin kerromme mielellämme lisää.

PS. Meiltä vapautuu loisto tehtävä yhdistyksestä, nimittäin rahastonhoitajan pestiin tarvittaisi uusi henkilö? Nykyinen rahastonhoitaja auttaa tehtävässä alkuun, joten tuki ja turva on lähellä. Laita viestiä jos kiinnostuit tai tule kokoukseen, niin jutellaan lisää ;)

Tervetuloa mukaan! 
Terveisin KiVa ry hallitus

—————

Takaisin