18.12.2021 20:29

Viidennen kerran KiVa ry:n Kivistö Laulaa -joulukonsertti

Kivistö Laulaa tapahtuma oli taas kerran onnistunut tapahtuma. Virtuaalista tapahtumaa seurasi useita satoja katsoja ja tallennetta on ladattu yli 800 kertaa. Konsertin pääesiintyjänä toimi tätä tilaisuutta varten koottu kvartetti sekä Aurinkokiven musiikkiluokkien lauluyhtyeitä. Kastehelmi - kuoro esiintyi tapahtumassa videon välityksellä.
Yhtyeen johtajana on Linnanmäen Lintsi laulaa - tapahtuman vetäjä Janne Virtanen (laulu ja kitara), Mikko Kuustosen taustajoukoista tuttu laulaja-lauluntekijä Mirkka Paajanen (laulu ja viulu), basisti Teemu Keränen sekä pianisti Jyrki Alanen.
 
Kiitokset
Tapahtumassa nähtiin upeita esityksiä ja tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut. Suuret kiitokset esiintyjien lisäksi, myös KiVa ry:n vapaaehtoiselle Thomakselle, joka on uurastanut joka vuosi tapahtuman järjestelyiden parissa alusta loppuun. 

Taustaa
Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2017 Vantaan kaupungin tuella ja perinnettä halutaan jatkaa pandemian aikana virtuaalisesti. Tarkoituksena on tuottaa turvallisesti hyvää joulumieltä koko Vantaalle pandemiasta huolimatta.
Tapahtuma on maksuton ja kokoaa virtuaalisesti kaikki alueen asukkaat.
Tilaisuuden järjestää Kivistön alueen vanhempainyhdistys KiVa Ry. Vantaan kaupunki tukee tätä tapahtumaa. Kivistö Laulaa - joulukonsertti järjestetään tänä vuonna jo viidennen kerran.

Tilaisuuden ohjelmarunko oli tällä kertaa seuraava:
Klo 18:00 Konsertin aloitus ja avaussanat
Videotervehdys: Rehtori Sari Silander
Videotervehdys: Kastehelmi – kuoro
3M – 4 M Joulupotpuri
Bändi 1. kappale
5M Talvilaulu
Bändi 2. kappale
6M Frosty the Snowman
Bändi 3. kappale
7M ja 8M Valkoiset hiutaleet
Koululaisten video
Bändi loput kappaleet
Loppusanat
Klo 19:00 Tilaisuuden päätös

 

—————

Takaisin