Kivistön juoksun uusi ajankohta su 29.9.2019

Sunnuntaina 29.9.2019 juostaan taas Kivistön 10 km ja 21 km matkat sekä 5 km kävely. Lauantaille 24.8 suunniteltu Kivistön Juoksu siirretään noin kuukaudella, jotta useampi innokas osallistuja pääsisi mukaan. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin syyskuussa 2017.  Tapahtuma on maksuton. Huomioithan, että tapahtumassa ei ole virallista ajanottoa. Tapahtuman järjestää KiVa ry vapaaehtoisin voimin.

Reitit

Reitti ja muu osallistujainfo päivitetään sivuille ja lähetetään osallistujille mahdollisimman pian. Aikuisten juoksumatkoilla toteutetaan mahdollisuuksien mukaan 1-2 juomapaikkaa. Juoksureitit kiertävät aikaisempien vuosien tapaan lähialueen kävelyteitä ja katuja. Reiteistä suurin osa on asfalttia. Lasten juoksureitit pysyttelevät Kanniston Koulun alueen puistoissa ja kävelyteillä.
 

Kaikkien matkojen lähtöpaikka ja maali Kanniston koululla tai sen läheisyydessä. Juoksun järjestäjä ilmoittaa osallistujille mahdollisista muutoksista.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella 22.9.2019 mennessä. Voit myös ilmoittautua paikanpäällä n 30minuuttia ennen lähtöä. Keräämme ennakkoilmoittautumisia, jolla varaudutaan mm numerolappujen määrään.

Alustava aikataulu

13.30 Numerolappujen jako, ilmoittautuminen
14.00 - 14.30 välillä starttaa lasten matkat***
15.00 yhteislähtö 5km, 10 km ja puoli marathon
18.00 maali sulkeutuu
19.00 palkintojen jaot aikuisten sarjassa (sijat 1-3). (paikka varmistuu myöhemmin)
 
*** Lasten sarjojen toteutumiseksi tarvitsemme vielä 3-4 vapaaehtoista järjestelyihin, jotka auttavat suunnittelussa ennen sekä tapahtumapäivänä paikanpäällä mm juoksijoiden ohjaamiseen lähtöpaikalle, numerolappujen jakoon, juomapisteen hoitoon, ohjeistukseen, palkintojen jakoon. KiVa ry ajatuksena on palkita kaikki lasten juoksuun osallistujat. Ilmoitamme toteutumisesta lasten sarjoihin ennakkoilmoittautuneille erikseen sähköpostitse.  Vapaaehtoisille järjestäjille KiVa ry lahjoittaa 2 leffalippua.
 

Tervetetuloa juoksemaan maksuttomaan tapahtumaan omille kotinurkille.


Ilmoittautuminen Kivistön juoksuun

Ilmoittautuminen on auki 22.9.2019 asti. Aikuisten sarjoina naiset ja miehet, kaikki 16 vuotta täyttäneet.